Wist u dat?

 

Wij zullen dit onderdeel van de website regelmatig uitbreiden. Daarbij vragen wij ook uw hulp. Als u meer informatie wilt over een bepaald onderwerp, kunt u ons dit laten weten. Op de pagina contact vindt u de mogelijkheden om met ons in contact te komen.

 

Zelf aangebrachte voorzieningen
Als u zelf een nieuwe keuken in uw huis zet of een bad in de badkamer, dan valt dat onder de zelf aangebrachte voorzieningen. De verschillende verhuurders hebben verschillend beleid over hoe hier mee om te gaan. Soms moet u de keuken verwijderen (als de opvolgende huurder hem niet over wil nemen), soms mag de keuken blijven en krijgt u er misschien zelfs een vergoeding voor. Via de volgende links verwijzen wij u naar de websites van de verhuurders in de Bommelerwaard. U kunt daar dan de informatie vinden die voor u van toepassing is. 

 

Woningstichting Maasdriel klik op ik ben huurder > zelf klussen

 

Servicekosten
Als huurder kan het zijn dat u servicekosten moet betalen. Dit zijn kosten voor bijvoorbeeld het schoonmaken van een gezamenlijke ruimte, het onderhoud van de lift en soms betaalt u ook een glasverzekering. Voor iedere woning zijn die servicekosten anders. Huurders van eengezinswoningen betalen meestal geen servicekosten. Woont u in een appartement dan zult u bijna zeker servicekosten betalen omdat er dan gezamenlijke ruimten en vaak een lift aanwezig zijn.  

Op de website van de corporaties kunt u meer informatie vinden. Zie ook www.rijksoverheid.nl voor zeer uitvoerige uiteenzettingen.